Digestieven en Geestverruimende koffie


Geestverruimden koffies

Mexicaanse koffie – met Kahlúa 7,7

Cubaanse koffie – met Rum 7,7

Baileys koffie 7,7

Irish koffie 7,7

Italiaanse koffie – met Amaretto 7,7

Spaanse koffie – met 43-likeur 7,7

Digestieven

Grappa – 8,50

Limoncello – 6,00

Beccaris Amaretto 5.90

Cream Liquor Edradour 6.50

Whiskylikeur op basis van premium whisky van Edradour (minstens 10 jaar gerijpt) en daarna geblend met zachte, verse room en andere ingrediënten zoals hazelnoot en toffee

43’ Cuarenta Y Tres 5.90

43 ingrediënten zitten er in deze Spaanse afterdinner likeur. Deze complexe vanille likeur bestaat uit 100% natuurlijke producten.

Beccaris Sambuca 5.90

Rum

Ron Caney is een echte, Cubaanse rum die heel puur wordt vervaardigd door een bedrijf met meer dan 150 jaar ervaring.

Carta Blanca Superior 6.20

Oro Ligero 6.90

Een premium, donkere rum die bestaat uit een blend van verschillende rums die 3 tot 5 jaar gerijpt hebben.

Anejo Centuria 7.90

Een blend die enkel rum bevat die minstens 7 jaar gerijpt heeft. Toetsen van vanille, hout en sinaasappel maken dit een complexe rum die puur gedronken moet worden (eventueel met een lekkere Cubaanse sigaar)

Barcelo Imperial Rum 7.90

Een blend van rum soorten die minstens 7 jaar gerijpt hebben in gebruikte Kentucky Bourbon-vaten. Een rijke, maar zachte rum. Bekroond tot ‘Best rum in the world’

Whisky

Tullamore Dew Irish whisky 6.50

Tullamore Dew Original, amberkleurig en met een subtiel aroma van kruiden, mout, citrus en gebrand hout. Een verfijnde, lichte en elegante whiskey.

Benriach Heart of Speyside 8.90

Benriach heeft zijn eigen unieke karakter gedragen door de bijzondere methoden en vaardigheden. De Heart of Speyside is hun signatuur instapwhisky met zachte, fruitige tonen.

iLeach Islay Single Malt 8.90

Deze The Ileach Single Islay maltwhisky weerspiegelt het karakter van de eilandbewoners, krachtig en toch aangenaam, warm en zacht met een rijpheid afkomstig van de jaren lagering op vaten. Krachtige turf aroma’s met de zo herkenbare ziltige tonen van de kust.

Cognac

Otard 7.20

Deze elegante cognac komt met stevige body, een grote finesse en een uitstekende afdronk. De neus is rijk aan bloemen geaccentueerd met blaadjes van de lindenboom, peer, Tabac en een toets van vanille.

Le Roch VSOP 10.20

Druiven zijn 100 % afkomstig uit Petite Champagne – het op één na beste gebied in de Cognacstreek.De jongste Cognac die gebruikt wordt, is tien jaar oud terwijl de wetgeving maar een minima van vierenhalf jaar oplegt, een zeer kwalitatieve cognac dus, zonder toevoeging van caramel.

Calvados

Chateau de Breuil VSOP Calvados 7.90

Een kasteelgebottelde calvados van topkwaliteit. Deze VSOP bevat 4 tot 5jaar oude eau-de-vie’s en smaakt rijk naar appels met in de afdronk een spoortje vanille.

 

Franse koffie – met Otard 7,7

Reserveren