Feestdagen


Gezellig tafelen en feesten bij Mangerie Weselo? Dat kan!


De dagen worden korter, de temperaturen kouder en bij Mangerie Weselo kijken we volop uit naar de eindejaarsperiode. We hebben de afgelopen weken dan ook hard gewerkt aan nieuwe, feestelijke gerechtjes, met als resultaat: het Jingle Jospas menu!


Jingle jospasmenu €80ppAmuses

Tomaat / burrata / parmezaan
Soufflé champignon
Panna cotta / zalm


Tonijn

Crumble cashewnoot / tomaat


Gerookte eend

Parel van kwartel / appel / mango


Schelvishaas

Cappuccino van mosselen / foreleitjes / mascarpone


Parelhoen

Pancetta / bospaddenstoelen / gratin


KerstdessertVan dit menu kan je dit jaar zowel in ons restaurant als bij je thuis genieten. Vier je kerst graag in onze sfeervolle mangerie met familie of vrienden?


Dat kan op 24 december om 19:00 en op 25 december om 12:30. Zet je het jaar graag feestelijk in dan kan je op 1 januari om 12:30 ook genieten van dit menu. Let wel: reserveer jij je tafeltje, dan vragen wij daar een voorschot van €30 voor. Plaatsen in het restaurant zijn bovendien beperkt, laat ons dus zeker tijdig weten of je komt!


Boek jouw feesttafeltjeHeerlijke 5-gangenmenu bij je thuis


Heb je met de kerstdagen geen zin en/of tijd om jezelf uit te sloven? Mangerie Weselo verzorgt een uniek 5-gangen kerstmenu en eindejaarsmenu dat je met behulp van een duidelijke omschrijving in een handomdraai op tafel zet. Het menu is af te halen op zondag 24 december tussen 12:00 uur en 13:00 uur en is minstens 2 dagen houdbaar.


Het is enkel mogelijk een bestelling te plaatsen per mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. In de mail ontvangen we graag je voor- en achternaam, het aantal menu's dat je wenst te bestellen en eventuele bijzonderheden.


Liever een feestmaal op Oudjaar? Ook dan maken wij voor jou onze Jingle Jospasbox klaar. Deze kan je bestellen t.e.m. 28 december 2023 en ophalen op 31 december tussen 12:00 en 13:00. Blije gezichten verzekerd!